Kriser, overgange og livs-coaching

Støtte i forhold til fx midtlivskrise og krise efter skilsmisse. Coaching i forhold til livets store og små spørgsmål. Book tid online eller send en mail til: clea@psykologcleabruun.dk

Indholdsfortegnelse

Kaffe kop på bord

Midtlivskrise

Står du midt i livet – eller i en anden vigtig overgang – føler du dig måske rådvild i forhold til, hvem du er og hvad du gerne vil fremover. Ofte taler vi om midtlivskrisen, når vi kæmper med tilværelsen midt i livet.

Midtlivskrisen kommer i mange varianter. Måske er dine børn blevet store? Eller du synes, det er svært ikke at være helt ung længere. Det kan også være, at du er frustreret over arbejdslivet og ikke føler, at du har nået det, du gerne ville – eller måske har du alt for travlt.

Ofte er der mange store komplicerede spørgsmål, som trænger sig på, når vi står midt i livet. 

MEN midtlivskrisen giver også fantastiske muligheder for at ruske op i ting, der skal ændres. Muligheder for at finde nye spændende veje. 

Som psykolog vil jeg gerne støtte dig i at gribe ud efter det positive, som livet kan rumme – også når vi bliver ældre.

Vi vil afklare dine værdier og hvad der giver dig glæde – for derigennem at nå frem til, hvordan du kan trives allerbedst i alle aldre! 

Krise efter skilsmisse

Hvis du har været igennem en skilsmisse eller et brud i dit parforhold er det naturligt, hvis det kan være svært at finde fodfæste igen. 

Måske er du urolig for, hvordan din fremtid skal forme sig. Du kæmper måske med uforløste følelser som fx vrede, afmagt, ensomhed og frustration. Dit selvværd har måske også fået et dyk. Hvis der er børn involveret, er der måske uenighed eller konflikter om dem. 

Som psykolog kan jeg give dig en tryg ramme for at bearbejde det, du har været igennem. Alle følelser udspringer af noget, og ingen følelser er forbudte.

Jeg vil støtte dig i at finde frem til dine ressourcer og genopbygge dit selvværd – hvis der er brug for det. Hvis du har børn, er der mulighed for at sætte fokus på, hvad du og I kan gøre, for at de kommer godt igennem skilsmissen. Fx kan vi lave konkrete planer for samarbejdet om børnene.  

En skilsmisse er ofte forbundet med tab, men kan også give nye muligheder.

Måske har du brug for at finde ud af, hvem du egentlig er – og gerne vil være.

Det kan være du har brug for at finde ud af, hvad du drømmer om, og hvilke ønsker for fremtiden du har.  

Vase med tørrede blomster, står tilbage efter en skilsmisse
Billede af naturen i bevægelse. Livs-coaching til at komme i bevægelse igen

Livs-coaching

I ethvert menneskes liv er der udfordringer, overgange og situationer, der skal håndteres. Hverdagen kan føles fuld af krav – det kan både være fra omgivelserne og fra os selv. 

Det er min erfaring, at mange mennesker har stor gavn af at have en sådan sparringspartner på sidelinjen. En, der kender dig og kender din situation, men som ikke er en del af dit privatliv.

​Som din sparringspartner lærer jeg dig at kende og kan drøfte store og små overvejelser og beslutninger. Du får et ressourcerum, hvor der er fokus på dig, hvor det er dine tanker og dine følelser, det handler om.  

​Husk, udfordringer og problemer bliver mindre, når vi deler dem med andre – du behøver ikke være alene!